FELHŐS CSUSZA
Felhős csusza
rád rántom az ízléstelen taplógombát
nyelsz és nyelek
borogatni kívánsz és én borogatlak a birtokos jelzőm te vagy
felhős csusza
a pukkanásig kapuérem világos zsombékod
a ballagások kriptogramjai veled viselősek
menetrendem gurítgatja dinnyéidet
és nem jössz ki dúlt ábrázattal a kefék közül
hanem betörőid csekkje süvít át a mohos sírköveken
amit most kisugárzol magadból felhős csusza az a tobzódás hány asztal körül kell keringened
még hogy bebizonyítsam neked szorzótábla nélkül nincs ítélet
egy papírzsebkendővel megpróbálod felitatni az új szokásjog
homlokát mert vérzik
miközben anomáliáid tükörszerűen fénylenek
a tragacsokat elkendőzöd felhős csusza
mondanám elő a bőrpórusaiddal flakon
erre te közvetlenül az orrom előtt úgy repdesel mint hathatós mérgek etalonja
kié ez a frappáns zsírszalonna
kérded
biztos nem az enyém
ínycsiklandón bánik veled a fodrászati búra stúdiód ha rottyan
veszélyforrást szimatolsz ott is hol kilométerkövek a dámák
a dublőr rád hagyja zsemleszínű kutyáját amit te az édes rokokó gondjaira
bízol
továbbá víkendházad legyezőhorga a dalpörsenésé
s bár kötélboltod kisiklatása írva vagyon felhős csusza
érdemes felkentté tenni feszített tempód.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-21 07:56:34
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-21 07:56:34