egy tudathasadásos vallomás
megszoktam a három fejemet
egyet hordok a nyakamon
kettő púp a hátamon
mindig vitatkoznak
kuncogok rajtuk én még normális vagyok
a tükörnél találkozunk
és együtt töprengünk egy nagyszerű versen
amíg össze nem vesznek a rímeken
engesztelésül halandzsán gondolkodok
a kalapot hordó fejemmel
csak a púpjaim nélkül
bevallom nem egyszerű
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-15 23:36:41
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-15 23:39:15