félregondolat
de jó ötletnek tűnik alapon bennem
a gondolat mint ahogy egy rossz kölyök
a jeges híd oldalán a bicikli vájatban
lecsúszik és egészen az ujjbegyekig
gond nélkül halad de aztán valamiért
ki tudja miért ostobaságként landol
a klaviatúrán elvágódik szétcsapja az
arcát és hüppögve széttárt karral
teszi fel a kérdést az Isten barma ötlet-
gazda hogy mit akartál ebből kihozni
már megint te nagyon majom maradtál
volna inkább kussban a valagadon
2019.10.15
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-10-15 13:53:49
Utolsó módosítás ideje: 2019-10-15 13:55:06