Rigor mortis
Értetlen gyerekek a fekete szalagos fénykép előtt
Kisírt szemű, kóválygó tanárok, takarítók a folyosón
Kérdések, találgatások, vélemények, összeomlások
Egymásba kapaszkodók és magányosan téblábolók
Érzékenyek és szinte erősek. Hívők és hitehagyottak
Csendben kígyózó sor a büfénél és keserű kacajjal
verekedők az udvari padoknál Béke nincs Talán
nem is volt soha Csak életképek Egy halott hagyatéka.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-26 19:56:50
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-26 20:12:10