Kányafák sirassatok
Sz. Jeszenyin igézetben
A sóhajtozó kányafák
Állnak gyászban-fehérben
Engem szánnak siratnak el
A korhely kósza szélben
Elsorvasztották testemet
Vad harmonikás éjek
Elrongyolták a lelkemet
Nők cimborák szeszélyek
A telihold ezüst csöbör
Szakadt felhők ölében
Eltántorog a hosszú út
A porba loccsant fényben
Az út végén a kőkereszt
Megroggyan makacs térdem
Megcsókolom a vasszeget
Megváltóm lábfejében
Fejemre harmat könny pereg
Szégyenben bűnben éltem
Sirassatok el kányafák
E korhely holdas éjen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-11 08:42:57
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-11 08:42:57