Talonba'
(Falusi randevúk - Köztes idő 3.)
Ha az ágy alatt, sötétben, vagy gyertyával írom a verseket
nem lesznek modernek.
Azt akarom, hogy akarj engem.
Meg is mondom.
Magamat is meglepem az igazával.
Azt is mondom, hiányzol, mert előtte nem válaszoltál egy kérdésemre.
Azt mondtad, azért, mert nem is érted.
Én se tudtam még mit akarok, de kész lettem volna.
Arra is, hogy azt mondd, nem, nem, soha többé.
Először lehet, sírnék, majd szipognék, de utána felszabadulok.
Tovább léphettem volna.
Megértettem volna.
Túléltem volna.
Volna. Volna. Volna.
Rákérdeztem, és te választottál; talonba’ akarsz.
Így, talonba’ vagyok.
Mint, a megtérés.
Mint, a Biblia.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2019-09-02 11:03:22
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-02 11:04:23