gyerekjegy
tündérország határain
se kapuk se
katonák
csak szorosan hunyd le szemed
és beléphetsz
azon át
a szivárvány hét színéből
napsugár sző
szalagot
a felhőkből bárányokat
langyos szellő
faragott
nincsen por vagy sár az úton
dorombolnak
a cicák
autó nincsen és a zebrán
csíkokban nő
a virág
itt egy fának sose sárgul
vagy hullik a
levele
miért tenné hiszen erre
csak tavasz van
eleve
és mindegyik alsó ágon
hívogató
hinta lóg
a lombok közt buborékot
fújnak pajkos
kis manók
szélben szálló színes gömbök
világokat
rejtenek
gyerek kell hogy a titkukat
csukott szemmel
fejtse meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-26 16:01:56
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-26 16:01:56