Megyek a lepattanóért
Keresztezett életérzés
Rózsaszínű foltokkal
Szürke háttér előtt
A második emeleten
Tengelyében kettévált
Megint le fog esni
A nyulakat átültették
Meredeken lecsúszik
Minden macska csíkos
Én nem vagyok sokkal kisebb
De nem vagyok nagyobb sem
Vagyok pont mint mindig
Ne féljetek vegyétek ki
Majd vegyétek be újra
Nekem persze nem jut
Körbefutott jobbról balra
Alábújtam fentről le
Lassan gyorsan lassan
Akármeddig eltartható
Akármeddig eltartom
Akár meg is tartom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-12 03:06:11
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-12 03:06:11