Unterman
Tudod, könnyebb lenne szolgálni,
és tűrni itthon, ha nem mondanád
a telefonba nekem, hogy te ennyi
év után is elviseled az én nehéz
természetemet. Ha a több országgal
arrébb egyedül töltött nyaralásodról
bejelentkezve nem panaszkodnál
fáradtságról, és kimerültségről, mert
az ingyenes tanfolyam teljes ellátása
nem üti meg neked a mércét. Ha a
meghackelt applikációval olcsón vett
hamburgert nem unnád, és a sör se
lenne olyan drága. Könnyebb lenne, ha
nem mondanád, de egy hét távollét után,
még egy hét távollét előtt ki mered
mondani az igazat. A te igazadat. Miközben
én itthon továbbra is rossz anya, és rossz
feleség maradok veled, vagy nélküled.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-10 08:49:30
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-10 08:49:30