opál idő
már víz alatt is tudok lélegezni
Hold-könnyű súlyok vannak csontjaimban
s ha fogynak is porcaim körül a terek
és hajam aranyszín helyett sötét lesz
bolond vérem akkor is iramlik
hát ezért.
és a folyó miatt ki folyton indulásra bír
mintha kopoltyúm lenne pikkelyem
úszni tanít játszik velem de mindig
feldob a víz színére pedig már
víz alatt is tudok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-05 00:53:28
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-07 06:16:15