IMA BAKELIT ZSUZSÁHOZ
A szüzek levágatták a hajukat
és l’arte "court" l’arte prostik lettek
menekültükben őszinte kamaszok
titkolt virágai elől nehogy
abuzálja őket a kispolgári Élet
két-három gyerekkel
trendire (be)tépett emancipuncik
visonganak ötcsillagos
vonagló neonszövedékben
É n e k e l j Z s u z s a
A domináns hímek offshore
bankszámlát növesztenek rasztás
szobalányokat hajkurásznak
a beltenyésztett néptribunok pedig
manapság rosszabbak mint a
szexportból visszamaradt kurvák
bevállalták de cashért sem csinálják
Pókerarcok színre szín kínra kín
örök Kánaánra héber írre brit
zsidóra arab síitára szunnita
örményre kurdra török kalifátus
Tibetre-Nepálra-ujgurra Kína
baszkra spanyol és francia
Kubára meg Vietnamra Chilére
az Egyesült Jenki(k) Haza
kivert kufárok shortolják meg Gaiát
É n e k e l j Z s u z s a
Mert "tudják merik teszik" ám
spiclivé hekkelt bátor húrszaggatók
Az Igazság LSD-ül vonyít
vagy cukormázban hentereg
A z é r t t e é n e k e l j
Énekelj Zsuzsa énekelj elégtételt
a dinókért Atlantisz-bikákért
a felparcellázott Édenért
Jerikóért Trójáért Szuzáért
Akhet-Atonért Alexandriáért
a bölénycsordákért bennszülöttekért
kiherélt elvekért deflorált álmokért
törvényes prostikért abortáltakért
szivárványfüves aberráltakért
a vörös- fehér- barna kék és
zöld terrorért a tizenkilenc évesen
mellbe lőtt Reményért * é n e k e l j
Énekelj Zsuzsa énekelj háladalt
a megmaradt szüzekért anyákért
az el nem hagyott végtagokért
a mindenkori lágereket megjártakért
a józanokért tisztességesekért
énekelj a tisztákért hűségesekért
É n e k e l j Z s u z s a
Énekelj csak énekelj mert e z e k
"megölnek minden szépet
megölnek százszor is"
énekelj – Sötét Éjjel Is Rózsa –
énekelj az eretnek vágyról
"legyél föld felett lengő ének
lélegzete a mindenségnek"
É n e k e l j Z s u z s a
énekelj értem és Székely Mariért
és hallgassanak
és hallgassanak meg Téged
ámen
______________________________________
*Nagyezsda [=Remény] Kurcsenko stewardesst
litvánok lőtték le gépeltérítés közben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Dies irae (Budapest, 2019)
Kiadó: Arany Sólyom Kulturális Misszió
Feltöltés ideje: 2019-08-02 07:33:50
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-02 07:33:50