múlik
folyamatosan dolgozom magamon dehát
minek is ha nem születtem címkével
a lábamon hogy egy jó Sági Feri az
pont ilyen ? agyalás helyett inkább
csak bámuljuk a naplementét egy kólás-
pohár talpán át ha lehet csendben
nézném csak ahogy múlik mint az a
srác a fejemből aki régen ordított hogy
ezt így meg úgy csináld akkor is ha nem
csinálja így meg úgy senki ő is mint
sok mindenki más múlik belőlem de jól
van ez így
2019.07.31.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-31 22:50:38
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-31 22:50:38