Spenót-jaj
Csetlő- botló apró talpak,
Mint kiscsikó úgy szaladnak.
Ugrabugrál szöcskét játszik,
Ha megunja bújócskázik.
Pingvin Pimpim: ő a társa,
Leghűségesebb barátja.
Bármerre megy elkíséri,
Mit súg neki, tudja, érti.
Közel már az ebédidő,
Előkerül a nyúlcipő.
Ha enni kell fáj a hasuk,
Eszükbe jut minden bajuk.
Sóska, spenót és társaik,
A legrosszabb rémálmaik.
Anya adná nyakra- főre,
Hidegrázást kapnak tőle.
Tündérföldön, hogyha járnak,
Minden étel mire vágynak:
Zserbó, csoki, kakaó,
Ebédre is adható.
Addig esznek míg csak bírnak,
Uzsonnára szörpöt isznak.
Vacsorára tejberizs jár,
Attól Pocakjuk sosem fáj.
De a főzeléktől szédül,
Szegény Pimpim szürkül, kékül.
Egyszerűen nem kedveli,
Ő a kakaót szereti.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-15 14:52:41
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-18 20:58:37