mással másról
tény hogy a folyton visszafordulok megtorpanok
tökörészek visszacsinálok újrakezdek lemondok
hezitálok és társai egy idő után ledarálják az
idegrendszert bár
annak ellenére hogy azt gondolom sőt külső
szemlélőként felelősségem teljes tudatában ki-
jelentem hogy ő egyre sikeresebben él együtt
a körülménnyel van ami még hiányzik
éspedig az őszinte elfogadása hogy az összes
vargabetűt megjárva érheti csak el az álmát akkor
is csak ha és amennyiben netalán de biztos hogy
nem biztos hogy igen
lényeg a lényeg mi csak annyit tehetünk hogy
imádkozunk hogyha eléri emlékezzen rá mi
volt az és szándékai is maradjanak meg tisztának
ha és amennyiben
2019.06.24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-01 07:30:09
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-01 07:30:09