Öcsém, facsiga tojásos a valaga
( avagy Alíz kirúgott a hámból)
Ihlette Francesco de Orellana
nézd kicsim feldobom a verset mi ellentmond
a fizika törvényeinek. bekúszott álmomba newton
az almájával aztán schiller a rohadtjával míg írt
figyelsz rám bekente a mellemet a rohadt részével
tell vili fia bepisilt miközben lenyilazta a starkingot
a fejéről az apja
( adrenalinfüggő volt)
kis alvás után csipás szem
jött egy macska kék volt és szeplős
kócsa bének volt ennyi szeplője megszámoltam
de volt ahol összefolyt csetben írta
mit bírtál bennem? nem tudja
(máig sem hogy a fizikaszertárban én
robbantottam szét fél heréjét :-)) ki volt
matuska szilveszter?)
harmadik téridő görbület
kicsi vagyok én majd megnövök én mint a tüdő a fazékból
kidagadok én ( a zabkása null kalória)
a macska sokkot kapott szerencsétlen mikor meglátott.
ultramarin szemekkel csóválta a farkát hallottam
a mókus szívdobogását.
negyedik hallucináció
Öcsém, facsiga! Yeah! megint valami új "trendi" dolog,
valószínűleg a "vótamfennszombaton-diszkósok" köréből.
Én még hál' Istennek sehol sem hallottam
láttam legalább nem próbálom ki
"Kis kút, kerekes kút van az udvaromban"
összeszedtem minden békát
ujjaimmal sicc sicc sicc
belepöcköltem a kút vízébe
egyesével
tudom hogy az egyik káromkodott
a pici levelik hónuk alatt létrákat cipeltek
egyik kacsintott edd meg béka combom
feszes ez bébi
jól fog esni
kicsi bébi alíz lettem
hogy ityeg a fityeg? letyeg most a szélben
tehát anyagoztam
newton jött
az almával a fején
tell vilmos lenyilazta
fia fejéről az almát
schiller írt és
rohadt almát szagolt
a mellemre vágta
mint pakolást
a rohadt disznaja
kipurcanok hisz ez alíz csodaországban
disztópia a rem fázisában orwelli mi?
de nem vagyok nipp és nem lettem
elefánt jól belőttem
azt hiszem röhögtem
(később, amikor visszagondolt erre, ráeszmélt, hogy ezen csodálkoznia kellett volna, de most bizony egy csöppet sem csodálkozott."feljegyezte: második Francesco de Orelannus dr.)
Dg: intenzív "flash" élmény
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-06-28 22:39:08
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-28 23:11:30