gondolatok T. D. halála napján
nyitó és záró végtelen
sose találkoztunk személyesen
se a mennyezeten se a padlón
de a telefonban hallottam a madarakat
elkezdtünk levélben szonettet írni
aztán valahogy abbamaradt
ő mutatott be a Magyar Ifjúságban
első kötetemről írt a Könyvvilágban
csináltam montázst kollázst a verseiből
könyvcímeiből
aztán valahogy megszakadt a kapcsolat
vagy mégsem szakadt meg
ő fordította Handke két versét
amiket nagyon megszerettem
meg A mészégetőt is
miatta olvastam aztán végig
Thomas Bernhard regényeit elbeszéléseit
írtam kötetnyi Thomas Bernhard-verset
személyesen nem találkoztunk sosem
és most már nem is fogunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: tiszatajonline.hu, 2019.02.13
Feltöltés ideje: 2019-06-12 19:46:15
Utolsó módosítás ideje: 2019-06-12 19:46:15