egyszemélyes
én írom a szövegkönyvet,
én leszek a darab dramaturgja,
ha kell díszletet tervezek,
ha kell játszok, forgószínpadon állok,
az egyszemélyes nézőtéren
csak alattam csikorog a szék, tapsolok,
vagy kifütyülöm ezt a
hamis hangú ügyetlen ripacsot,
aztán írok egy kritikát,
szépet, hosszút, nem tartalmaz az mást,
csak populár pátoszos, damillal fércelt
dicsőitő hozsannát,
és mint ki jól végezte dolgát,
nagyon lassan magam mellé bújok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-16 11:31:18
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-16 11:31:18