körön kívül ( a rángógörcs c. vers javított változata)
azt hiszem a fontos dolgok
sem fontosak mikor
szikár csendbe fordul
az esendőség
a lélek töredezett
üvegcserepek közt
egyensúlyoz
vigyázza új bőrcipőjét
nehogy felsértse a sok él
szerencsétlen esetben
csupasz lábfejjel
vág neki az útnak
rogyadozó térddel
közönyösen figyeli
a homályos alakokokat
akik kiestek nem
léphetnek be újra a körbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-22 09:42:52
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-22 09:42:52