valljuk be
megszoktam a három fejemet
csak egyet hordok a nyakamon
a másik kettő a válltáskámban
vitatkozik
kuncogok rajtuk én még normális vagyok
este előveszem őket és
együtt töprengünk egy versen
amíg a testetlen két fejem újból össze nem veszik
a rímeken
és duzzogva várják hogy kiengeszteljem őket
egy halandzsával
amit valljuk be nem egyszerű egy fejjel összehozni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-15 00:11:40
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-15 00:11:40