Nekem nyolc - sor
Egyszerre történne vagy apránként lenne,
Észre se veszi az ember se szívre,
S egyszerre ott áll, csupaszon, őszen,
Nem tudja hová, hogyan is, merre,
Minden útjelző ide vezette, mintha
Akarta volna, egyszerre világos minden,
Ide vezette ami eddig volt, mi más lehetne,
Játszott a sorssal, eddig úgy hitte.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-08 13:18:09
Utolsó módosítás ideje: 2019-04-13 17:49:12