megválaszolhatatlan kérdések
lehetséges hogy minden út ugyanazt az árulást
viszi magával
fekete szöveteit a tömérdek hazugságnak
értelmezhetetlen gőgnek
múltat szivárogtató szemforgatást a mából
a jövő koldusainak
lehetséges hogy az út ha hídban folytatódik
üressé simul a túlpartra érve
hogy a hídfők torkolattüze sötétséget leplez
hogy az eszmerendszerek ázott-kiszáradt újságpapírra
halmozott partszakaszain
sosem volt és soha nem is lesz nyoma megbékélésnek
lehetséges hogy a felszaggatott csend
csak egy üres fal
teles tele lefestett ráfestett lefestett nyomokkal
amiből csak az üresség látszódik a ki nem mondott szavak
üressége amit önzéseink tettek értelmezhetetlenné
azt hogy te én vagyok és te akár én is lehetnél
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-02-18 20:54:52
Utolsó módosítás ideje: 2019-02-19 20:30:06