mindenki egy mitokondriumból
lett zárvány ebben a családban
nincs szabad energiaáramlás a
hiányos rossz kommunikáció
miatt ezért magára hagyottnak
érezzük magunkat s kénytelen vagyok
zilált kötőszövetként működni
nem pedig önmagamként egy
idealizált Mi részeként mert a
sejt-tudatunk túl sokszor elázik