Kétszer születnek
Hatalmas csattanás, fülsüketítő hang!
Kerék gurul egyedül, a karosszéria összeroppan.
Emberezrek a túlvilágra lépnek.
Néhányat a betegágyba tesznek.
Lásd a csodát: ajándékot kapnak;
itt a Földön maradnak!
Kisebb, nagyobb figyelmeztetést
mindegyikőjük kapott.
Egy része nem vette észre!
És sokan a roncsolt test és idegrendszer
gyógyulása után nem adnak hálát!
Többségük kinyílik, meglátja mi a hivatása.
A vagyonért futni fölösleges.
Az élet lényegét egyre jobban érzik.
Arra sem figyelnek, hisz az lényegtelen,
hogy őket a legtöbben lenézik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: Úton (Budapest, 2003.)
Kiadó: Kornétás