Tudata van a Földnek.
Tudata van egy farönknek.
Tudja az atom mivé alakuljon,
s a világmindenségben ne lopakodjon,
fusson.
A világegyetem minden pontja tudat.
Léte minden pontnak a mozdulat.
Ha nem mozogna nem lenne tér és idő.
Akkor látná a senki, mi az, hogy semmi.