A harmónia vezére örökké mozog.
Versenyt futnak ő és a csillagok.
Szeretetlánccal akarja összekötni
Az emberszíveket és az életet.
Itt a Földön mindig elszakítják
Pletykafészkek és fekete mágusok.
Ott fenn az égben békésen élnek,
Egymást megbecsülve, a lélekcsillagok.