Paraszt szonett
Isten szemében hópehely-villanás.
A világ? Lekapart poszter, semmi más.
Csak az ördög vitatná: talán mégse,
a tehetetlenség tévedése.
Van hazám, tanyám. Napig, vagy percekig.
Ellátni egész a nemi szervekig.
De miért is kerülne intenzívre,
aki óvszert vásárol a szívre?
Ólban malacka, félig-meddig toros,
azon mélázik, ki lesz ma a soros.
Böllér legyint, cserdíti ostorát,
játszani kész a hőst, majd az ostobát.
Jó kutya mordul: az ember itt sneci,
tulajdonképpen orbán egy geci.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-04 20:36:32
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-05 17:14:18