Lélek és test
Nem csak a férfi érzi, hiány
A nő is érzi, hiány
Nincs aki várja.
Nincs aki kívánja.
Csókolna a férfi.
Csókolna a nő.
Hol vagy Te?
Melyik vagy Te?
Miért nem szólsz, ha én vagyok Te?
A világ nem az elvek léte!
Nem az eszmecsere a boldogság tétje!
Találjon egymásra két emberi lény, aki két fény
és a két fény egymásnak adja magát,
úgy teremti a boldogság sugarát.
A test és a lélek adja,
A test és a lélek kapja,
A szeretetet a szem mutatja.
A szerető azon látja
nem csak a testemet kívánja,
hanem én vagyok a Társa, a Párja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Szárnyaló képzelet, 2004/1-2
Kötetben: Úton (Budapest, 2003.)
Kiadó: Kornétás