TÉBLÁBOLÓ
Ez folyton akadékoskodik,
az mesterien alakítja a hős detektívet,
ez a fátum agyarán csügg,
az ultrahangos zsírleszívást végez,
ez egy mohó mozdulattal széjjeltépi a lépesmézet,
az mikrofonpróbákkal hál,
ez hánccsal van tele és lúdtalpbetéteket ironizál,
az belép az antigravitációs térbe,
ez pontatlan, mert a személyazonosságát semmibe veszik,
az kisplasztikázik,
ez kéretlenül is kuvikol,
az megüli szőre mentén a vonalzót,
ez méltányosságból eldúdol egy altatót,
az megveszekedett kurázsiját siratja,
ez a kérdőjele szárát durvára ácsolja, -
ez, az, amaz, ki ragasztotta rájuk a mételyt,
talán tán a szimpla buborékos fólia,
lehajtott fővel járnak,
plecsni védésre használják a víziszonyuk,
ki teremtette őket és miért,
privát oldalukat a harsonás mormota összebogozta a talpalatlan nyelőgörccsel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-10 20:19:12
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-10 20:19:12