Teljes gőzzel merre?
Vigyázat! Hullám.
Még nem az utolsó.
Szélcsend. Vihar.
Forróság. Fagy.
Mind ugyanaz.
Megint vagy még mindig...
Keresztben elszakadt
Nem baj! Van tartalék.
Vagy ez volt az?
Megint, vagy még mindig...
Vigyázat! Hullám!
Még ez sem az utolsó
Megint vagy még mindig
próbálom leírni, kiírni
megérteni, megmérni
Megérni...
Megélni...
Vigyázat! Hullám.
Nem az utolsó.
De közeledik az is...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-10 03:17:20
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-10 03:17:20