Minden ami volt, most van.
Az is, ami majd csak talán
ezután lesz. Arccal a múltnak,
közelebb mindenhez, mint
amennyire szeretném. Háttal
a jövőnek, éppen akkora
távolságban, amelyből már-
és-még rám lát, aki látni mer.
Jó így. Most még nem kell
semmit előre eldöntenem.