Bolond-szonett
Lope de Vega ihlette
avagy hogyan irtok én
Nocsak, én most költök egy szonettet.
Vicc, nem tudok hasonlót se írni.
A tizennégy sorba hát így kezdek.
(Nevetés nélkül ki fogod bírni?)
Jönnek a rímek, a kényszeresek.
Gondolatom nincsen vagy valami
mondanivalóm, így csak fecsegek.
Már is reagálva szól egy szaki:
- Hé! Hülye maga vagy nagyon merész?
Így kicsúfolni az irodalmat!-
Jól van, nem folytatom, ennyi és kész.
Rossz múzsám kuncog az orra alatt.
Kukás vers ez, de nincsen semmi vész.
Írok izét, az nem nagy feladat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-09-10 01:31:25
Utolsó módosítás ideje: 2018-09-17 07:46:22