vénkurva
kínos a bevizelés
felnőttkorban
a paplanok alatti elmeszesedés
azok a ráncos, fogatlan álmok
bevételi oldal: sírós gyermek
kiadási oldal: közönyös öreg
valamikor feszes mellekre
csorgott a szembejövők nyála
furcsa erotika
szoknya alá nyúlkáló szél
furcsa erotika
manapság szappanoperákra
beizgulás, idegvégződések
lassú bizsergése
dél-amerikai pasikra maszturbálás, sokáig
sokáig eredménytelenül
löttyedt és pongyolás
a megboldogult átkozása, mielőtt a temetőbe kibiciklizik
sírt kapálni
virágot tenni betonvázába
utána a kisboltban a cukorbetegség ellenére
- vagy tán éppen azért -
bocicsoki
aludni a cementszagú szobában
a képeken nyarak
fürdőruhás retró
a szappantartót ma nem kitakarítani
és feküdni nyitott szemmel
nyújtott testtel
meztelenül
furcsa erotika
néha a kiskertben az almafa alatt
kopott padon arra gondolni
- miért is nem voltam a föld
legnagyobb kurvája -
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-20 20:19:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-20 20:19:23