Valamit akartam
Gondoltam most, hogy van egy kis időm
leírom, ami tegnap a fejemben zsongott.
Tíz percig ültem a monitor előtt és semmi
sem jött elő csak szemfoltok. Talán, ha egy
üveg bort bontanék. De rég is volt, hogy
ilyet tettem. Idejét sem tudom, ahogy másnak.
Valami láthatatlan lyukon mind kiperegtek.
De nyugi, az idő mindent megold. Lassan
azt is elfelejtem, hogy felejtek. És a tükör
előtt majd rám csodálkozok: ez még él?
Mire a tükör: ahogy elnézlek, kétlem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-06 17:52:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-11 17:04:16