a hallgatag erős típus ( van benne potenciál változat )
kopaszodó kövér férfiak lesznek
a példaképeim akik elég dörzsöltek
elérni amit akarnak olyan karakterekre
gondolok például mint akit james gandolfini
játszott a maffiózókban a hallgatag erős
típus teszi a dolgát nem jajjgat hogy
minden rosszul működik folyamatos cselekvésben
van elefántként oson a porcelánok között
mígnem ötven körül váratlanul elsötétül
a kép
írta és rendezte: Sági Feri
vágta és szétmónikázta: Juhász Tibi
forgalmazza az ánusz&zabszem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-26 09:40:04
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-26 09:40:04