A hallgatag, erős típus.
Kopaszodó, kövér férfiak lesznek
a példaképeim, akik elég dörzsöltek
elérni amit akarnak.
Olyan karakterekre gondolok például,
mint akit James Gandolfini játszott
a Maffiózókban.
A hallgatag, erős típus.
Teszi a dolgát,nem jajjgat, hogy
minden rosszul működik.
Folyamatos cselekvésben van.
Elefántként oson a porcelánok között,
mígnem ötven körül váratlanul elsötétül
a kép.
Happyend, végefőcim.
2018.07.17
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-17 16:26:55
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-17 16:26:55