hiába
hiába minden
komposztálódtak
bennem a szavak
volt benne krumplihéj
kérlelés
és voltak nevek
felásnám a kertet
bevetném velük
bár ki se kelnének
dús levelű fák alján
árvácskák
én egy hangyamúmiát
dajkálok
mert még egy macskám se sincsen
engem majd ki dajkál?
a csend?
az itt maradt versek?
és egyáltalán
meddig tűr még a nyomdafesték?
azt mondták nem veszünk el
csak kapaszkodjunk
a tenger
ringat egy üres csónakot
kapaszkodom belé
de imbolyog minden
maradjon inkább a gazos kert
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-16 15:02:28
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-16 15:02:28