A várakozás
Hívom ôt, de nem felel.
A bôre kell, a körme kell,
csak jönne el, csak jönne el!
Hall engem, de nem felel,
nem és nem felel.
Hívom ôt, de nem felel.
Hívom ôt, hogy itt legyen,
a füveken, a köveken,
csak itt legyen, csak itt legyen!
A húsa kell, a vére kell,
a szemébôl a pára kell.
Sűrű a köd, nem felel,
nem és nem felel.
Hívom ôt és nem felel.
Hívom ôt, de nem felel.
Hívom reggel, délben, éjjel,
ô hall engem, o hall engem.
Csak jönne már, hogy itt legyen!
A haja kell, a nyála kell,
csak várom ôt, hogy jönne el
és hívom, hívom, hívom ôt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Élet és irodalom, 2000/38