nem az üstökös... ( Jelenések könyve )
felégetjük magunk mögött az erdőt a várost
a nagy forgószél szétszór minden hidat óceánok
kiszáradt árkaiba
vagy magával viszi a sehová nem vezető úton
ahol rozsdás vasmadarak várják az élőket
hogy elhozzák csőrükben a vizet és faágat
mi lesz ha végleg elrontunk mindent
masinák hangszóróiból szólnak majd az imák
gyermekeink hangján idegenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-09 07:17:54
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-14 23:07:10