Jajj -- Már megint?!
Kaba Taba Arak Tar
Mert az a legjobb ha
Én sem értem
Illetve lehet hogy
nem az a legjobb ha
Én sem értem
De akkor sem értem
De kell mert feszít mert feszül mert van
Ha nincs értelme hát nincs értelme
Ha lenne sem számítana
Csak az számít ami van meg ami nincs
Mert itt van minden
Akkor mi van?
Különben is: ki az a Kormi?
Kutya-e? Macska-e?
Vagy tényleg - de nem is
Ez most hogy hogy csak Én nem
Aztán majd elmúlik
De ha jön még?
És újra meg újra?
És ha nem veszem észre?
És ha észreveszem?
Rat Kara Abat Abak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-18 03:16:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-18 03:16:11