TeliHoldKór
Jól megnéztem ma a Holdat
De a Hold is jól megnézett
Én voltam kint meg a kutyák
A Hold éppen fogyni kezdett
Ami nekem sehogy sem megy
Persze a Hold hízni fog majd
Én meg talán így maradok
Csak öregszem a Hold meg nem
Amúgy nagyon hasonlítunk
Még ha nem is mindig látszik
Olykor minket árnyékolnak
Máskor meg mi árnyékolunk
Amíg lassan körbejárunk
A kutyák már nem teszik meg
Ma a Holdat megugattam
És talán a Hold is engem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-11 04:12:43
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-11 04:12:43