osztályozó masina
súlyos hibát követtem el kígyókkal háltam
midőn megmarattatának az volna
alig tudtam megmenekülének
szociopata vadászmezőn
a világ az emberek o igen
kaleidoszkóp maghatározásai
nagyító szemüveget húzott a nap
midőn az embereket nézé
azt hiheti nem ér semmit a szemüveg
jó az csak amit lát nem elmosódék
optikai csalitosban hanem szét ég
szerelem pedig optimalizált lett beállítható
partizán aki nem csal
nem is erről akartam írni a világba
mint szét köpködött kissességi fogkefe csuhély
atyám nézd ez lettem én
csapdák tőrök kifeszítve mint Krisztus
sánta szépség lerágott zene
apátiába torkolló mulatság
ordas disznó vásárló erő
mire készül aki irányít itt felül
oda látunk mi minden honnan mi megvilágosodottak
minden egy ablak és minden ablak az irányítóra néz
rajta törpöl megpróbálja megfejteni
több ez mint pénzel menekülni
vagy mint itt most élni
időt nyerni
ez osztályozó masina hova tartozási osztályán
elfáradtam feledésbe merült sok kiló joule emlék
pedig ha mindenre emlékeznék bizony tudnám
itt most ennél az elágazásnál merre mennyek én
de míg szeretek addig védelmem van
addig minden az enyém
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-06 18:10:19
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-06 18:10:19