Csitt
Csitt.
Vékonyak a falak.
Magunk hagytuk megépíteni.
És most áthallatszik rajta,
ha a szomszéd
lehúzza a wécén az álmokat,
a nagymamát,
a sérülten született
gyereket
- hiteket, napi gondokat -
úgy árad a zuhatag,
hogy te is halljad.
Csitt!
Olyan nagyon vékonyak a falak.
csak Kőmíves Kelemenné
középső ujja látszik ki belőle,
ahogy az égre mutat.
Ajánlás: Czének
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-06-03 20:54:05
Utolsó módosítás ideje: 2018-06-03 20:54:05