Útelágazás (vált.)
ismét eltelt egy év, szólítlak hát anyám.
mosolyod csak fénykép őrzi, ráng, vibrál,
pattog még az emlék. fény remeg arcodon,
szemed virágoskert, körötte rét, külön világ.
emelgeti fejecskéjét néhány szarkaláb,
szemzugod hálózza megannyi inda,
vonalnyi útelágazás, melyeknél
ott állsz törött angyalszárnyakkal,
némán, tétován,
s csak út, majd elágazás újra,
mígnem búcsút int karod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-28 12:45:30
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-29 16:49:33