Gondolatok a trónteremből
talán repülőgép turbina duruzsol
itt fáradhatatlanul alapjáraton
jól megfér az óarany oltárok
szótlan szakramentumával
szinte időtlen ez az összezsúfolt ájtatosság
néha előugrik egy angyal vagy szűz mária
valamelyik sarokból szabadon választott
mártírok sleppjével együtt
manapság nem jól szervezettek a szentek
seregei erőt vett rajtuk a korhű emberi
slamposság már az Isten is csak magára figyel
és repülőgép turbinákat gyárt oltárok helyett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-07 08:29:54
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-07 08:29:54