Denevér
Lógok a fán fejjel lefelé
Így most végre olyan a világ
Amilyennek látszik
Azt mondják a hollandok
Ha feje tetejére állítod a világot
Megfordul a szerencséd
Jó de mihez képest?
Demihez képest?
Az ég zöld a fű kék
Az égen nyulak repkednek
És a fűben mászkáló
Sasokra vadásznak
Éjjel világos van
nappal meg sötét
A múltat nem ismerem
A jövőre jól emlékszem
Mindegy lógok tovább
Amíg le nem esek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-07 03:16:45
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-07 03:16:45