-. ..-.. -- .-
Emlékekről írtam. Dühösen.
Véstem az agyam falát.
Pergett
a vakolat.
Lepergett az idő.
Minden sor.
Bevésődött. Kitörölhetetlenül.
Beletömtem az
összegyűrt papírt a számba.
De ebből nem lett kimondott szó
csak
elhallgatott
némaság.
*
Most is zakatol az írógép
a cseppkő-bordák termében
morse-kódként visszhangzik
minden
kimondott szavad
vihart kavar bennem.
Pillangóhatás.
Csak a lepkegyűjtők
miatt van rend
ebben a káoszban
itt bent:
nekem van
lepkehálóm.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-05 21:01:32
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-05 21:01:32