A szerelemről
Mielőtt élveznél a kiválasztott ölben,
tanulj el pár hű perverziót.
Kezesbárány kell majd,
meg néha jó ebéd.
A férfi ág, a nő kecses rigó,
s ha fordítva van, az sem túl fura,
bár az anyaösztönt mímelni kevés.
Vénusz dombja sok vadnak ura,
és préda is,
hisz kéj a szenvedés.
Akár réteken a hajnal ködruhája,
én úgy akarok siklani terajtad.
És nem érdekel, helyettem ki bánja,
hogy élvezem;
önmagad nekem adtad.
A megszokások üvegkalodája
összetart néhány sebzett viszonyt.
Nincs a szerelemnek palotája,
csak viskója,
mit az önzés visszabont.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-16 12:39:31
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-16 12:39:31