piros ablak elött
valami piros ablak előtt
smárolunk
inkább az időjárásra fogom
fejfájásom meg azt
hogy nem akarok ma kefélni
elveszted a szavakat
amiket talán el se hoztál
sose hozol semmit
és folyton panaszkodsz
hogy messze vagyok budapesttől
nagyívben leszarom
ez nem kifogás
de te folyton azt keresel
csóró vagy mert
a szegénység elmeállapot
nem érdekes
undorodom a tükörképedtől is
gerinctelen vagy
vagy ez a kurva piros ablak
ez! a faszért kell előtte smárolnunk!
nem értem
ordítja a magáét
ordítom a magamét
semmi értelme
nincs benne semmi természetes
nincs benne semmi mesterséges
se akarat
se lélek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-14 20:50:37
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-14 20:50:37