Álmodva
Fruskák száján olvadó csók,
pattanások alatt feszülő íjak,
valaha volt tavaszok illatai
még talán körötted zsongnak,
egy fényképet néha megnézel
korhű fekete-fehérben, visszaálmodod
magad az első randevúra a platán alá
egy évszázados padra, mibe
a fél világ faragta kedvese nevét,
végül egyedül maradsz, elveted
magad egyszemélyes ágyadon,
a hatvanas évekből keresel zenét
és belealszol az elmúlásba.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-10 06:16:40
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-19 15:54:06