EGYENSÚLY
Aruba száraz, homokos partjai - Renaissance -;
az évi középhőmérséklet 27 °C, csekély ingadozással
és torkunkra ha szárad sótlanítják már a tengert.
A flamingók túlvilági méltósága. Nincs, ki emlékeznék arra,
hogy e madarak közül valaha is elesett volna valamelyik.
Amikor fél lábon állunk, izmaink folyamatosan dolgoznak,
hogy apró korrekciókkal
egyensúlyban tartsák testünket.
Amikor felboncoltak egy elhullott flamingót
nem találták nyomát
semmiféle anatómiai különlegességnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-06 14:22:46
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-11 08:13:13